Вплив біологічно активних комплексів Lactobacillus rhamnosus GG та Saccharomyces boulardii після зберігання за низьких температур на здатність коринебактерій до утворення біоплівок / Ісаєнко О. Ю., Книш О. В., Попов М. М., Мінухін В. В., Бабич Є. М., Перетятко О. Г. (2021)
Ukrainian

English  Problems of cryobiology and cryomedicine   /     Issue (2021, 31 (2))

Isaienko O. Yu., Knysh O. V., Popov M. M., Minukhin V. V., Babych Ye. M., Peretiatko O. H.
Impact of biologically active complexes of Lactobacillus rhamnosus GG and Saccharomyces boulardii after storage under low temperatures on biofilm forming ability in corynebacteria


Cite:
Isaienko, O. Yu., Knysh, O. V., Popov, M. M., Minukhin, V. V., Babych, Ye. M., Peretiatko, O. H. (2021). Impact of biologically active complexes of Lactobacillus rhamnosus GG and Saccharomyces boulardii after storage under low temperatures on biofilm forming ability in corynebacteria. Problems of cryobiology and cryomedicine, 31 (2), 127-138. http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001261022 [In Ukrainian].

 

Інститут інформаційних технологій НБУВ


+38 (044) 525-36-24
Голосіївський просп., 3, к. 209
м. Київ, 03039, Україна