Вплив частинок йодиду міді різної дисперсності на ферментативну активність дріжджових клітин Saccharomyces cerevisiae / Багацька Г. М., Мазуренко Р. В., Махно С. М., Горбик П. П. (2022)
Ukrainian

English  Chemistry, physics and technology of surface   /     Issue (2022, 13 (2))

Bahatska H. M., Mazurenko R. V., Makhno S. M., Horbyk P. P.
Influence of copper iodide particles of different dispersity on the fermentation activity of yeast cells Saccharomyces cerevisiae


Cite:
Bahatska, H. M., Mazurenko, R. V., Makhno, S. M., Horbyk, P. P. (2022). Influence of copper iodide particles of different dispersity on the fermentation activity of yeast cells Saccharomyces cerevisiae. Chemistry, physics and technology of surface, 13 (2), 150-159. http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001344037 [In Ukrainian].

 

Інститут інформаційних технологій НБУВ


+38 (044) 525-36-24
Голосіївський просп., 3, к. 209
м. Київ, 03039, Україна