Вплив частинок йодиду міді різної дисперсності на ферментативну активність дріжджових клітин Saccharomyces cerevisiae / Багацька Г. М., Мазуренко Р. В., Махно С. М., Горбик П. П. (2022)
інтернет-адреса сторінки: http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001344037 Хімія, фізика та технологія поверхні А - 2022 / Випуск (2022, Т. 13, № 2)
Багацька Г. М., Мазуренко Р. В., Махно С. М., Горбик П. П. Вплив частинок йодиду міді різної дисперсності на ферментативну активність дріжджових клітин Saccharomyces cerevisiae
Бібліографічний опис: Багацька Г. М., Мазуренко Р. В., Махно С. М., Горбик П. П. Вплив частинок йодиду міді різної дисперсності на ферментативну активність дріжджових клітин Saccharomyces cerevisiae. Хімія, фізика та технологія поверхні. 2022. Т. 13, № 2. С. 150-159. URL: http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001344037 | Chemistry, physics and technology of surface / Issue (2022, 13 (2))
Bahatska H. M., Mazurenko R. V., Makhno S. M., Horbyk P. P. Influence of copper iodide particles of different dispersity on the fermentation activity of yeast cells Saccharomyces cerevisiae
Cite: Bahatska, H. M., Mazurenko, R. V., Makhno, S. M., Horbyk, P. P. (2022). Influence of copper iodide particles of different dispersity on the fermentation activity of yeast cells Saccharomyces cerevisiae. Chemistry, physics and technology of surface, 13 (2), 150-159. http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001344037 [In Ukrainian]. |
|
|