Хімічна активація шкаралупи волоського горіху ацетатом кальцію. Мезопорувата структура та ефективність поглинання яєчного альбуміну / Сич Н. В., Вікарчук В. М., Котинська Л. Й., Циба М. М., Купчик Л. А., Лисенко А. О. (2022)
Ukrainian

English  Chemistry, physics and technology of surface   /     Issue (2022, 13 (3))

Sych N. V., Vikarchuk V. M., Kotynska L. Y., Tsyba M. M., Kupchyk L. A., Lysenko A. O.
Chemical activation of walnut shells with calcium acetate. Mesoporous structure and adsorption efficiency of ovalbumin


Cite:
Sych, N. V., Vikarchuk, V. M., Kotynska, L. Y., Tsyba, M. M., Kupchyk, L. A., Lysenko, A. O. (2022). Chemical activation of walnut shells with calcium acetate. Mesoporous structure and adsorption efficiency of ovalbumin. Chemistry, physics and technology of surface, 13 (3), 330-337. http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001366390 [In Ukrainian].

 

Інститут інформаційних технологій НБУВ


+38 (044) 525-36-24
Голосіївський просп., 3, к. 209
м. Київ, 03039, Україна