Хімічна активація шкаралупи волоського горіху ацетатом кальцію. Мезопорувата структура та ефективність поглинання яєчного альбуміну / Сич Н. В., Вікарчук В. М., Котинська Л. Й., Циба М. М., Купчик Л. А., Лисенко А. О. (2022)
інтернет-адреса сторінки: http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001366390 Хімія, фізика та технологія поверхні А - 2022 / Випуск (2022, Т. 13, № 3)
Сич Н. В., Вікарчук В. М., Котинська Л. Й., Циба М. М., Купчик Л. А., Лисенко А. О. Хімічна активація шкаралупи волоського горіху ацетатом кальцію. Мезопорувата структура та ефективність поглинання яєчного альбуміну
Бібліографічний опис: Сич Н. В., Вікарчук В. М., Котинська Л. Й., Циба М. М., Купчик Л. А., Лисенко А. О. Хімічна активація шкаралупи волоського горіху ацетатом кальцію. Мезопорувата структура та ефективність поглинання яєчного альбуміну. Хімія, фізика та технологія поверхні. 2022. Т. 13, № 3. С. 330-337. URL: http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001366390 | Chemistry, physics and technology of surface / Issue (2022, 13 (3))
Sych N. V., Vikarchuk V. M., Kotynska L. Y., Tsyba M. M., Kupchyk L. A., Lysenko A. O. Chemical activation of walnut shells with calcium acetate. Mesoporous structure and adsorption efficiency of ovalbumin
Cite: Sych, N. V., Vikarchuk, V. M., Kotynska, L. Y., Tsyba, M. M., Kupchyk, L. A., Lysenko, A. O. (2022). Chemical activation of walnut shells with calcium acetate. Mesoporous structure and adsorption efficiency of ovalbumin. Chemistry, physics and technology of surface, 13 (3), 330-337. http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001366390 [In Ukrainian]. |
|
|