Використання вторинних продуктів перероблення ріпаку в харчовій промисловості / Ракша-Слюсарева О. А., Круль В. О., Слюсарев О. А. (2014)
Ukrainian

English  Biotechnologia Acta   /     Issue (2014, 7 (2))

Raksha-Sliusareva O. A., Krul V. O., Sliusarev O. A.
Using of secondary products of rapeseed processing in the food industry


Cite:
Raksha-Sliusareva, O. A., Krul, V. O., Sliusarev, O. A. (2014). Using of secondary products of rapeseed processing in the food industry. Biotechnologia Acta, 7 (2), 114-117. http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000149754 [In Ukrainian].

 

Інститут інформаційних технологій НБУВ


+38 (044) 525-36-24
Голосіївський просп., 3, к. 209
м. Київ, 03039, Україна