Економіка харчової промисловості. 2018, 10 (3) АРХІВ (Всі випуски)
| Економіка харчової промисловості 2018. Вип. 3 |
- Титул, зміст.
- Нікішина О. В. Інтеграційний підхід до формування програми розвитку зернових багатофункціональних кооперативів в Україні. - C. 3-12.
- Nikoliuk O. Formation of the model of the public-private partnerships as an instrument for regulation of the socio-economic development of agricultural sector. - C. 13-20.
- Ощепков О. П., Магденко С. О. Формування передумов експортної стратегії розвитку підприємств агропродовольчого комплексу України. - C. 21-26.
- Колесник В. І., Вігуржинська С. Ю. Проблеми мотивації персоналу на підприємствах харчової промисловості. - C. 27-32.
- Braiko M., Solodova O., Golubyonkova O., Braiko A. Creation of local wines as a method of competitive advantages of the winery. - C. 33-40.
- Лагодієнко В. В., Голодонюк О. М., Мільчева В. В. Стратегічні рішення просування на ринок інноваційного продукту зі вторинної сировини виноробства. - C. 41-47.
- Фомішина В. М., Федорова Н. Є. Визначення рівня адаптації комунікативної складової комплексу маркетингу виноробного підприємства (на прикладі ПрАТ "Князя Трубецького"). - C. 48-56.
- Коліщук О. В. Аналіз класифікацій інновацій за рівнем новизни. - C. 57-65.
- Васьковська К. О., Пчелянська Г. Б., Кохан О. О. Облік розрахунків з оплати праці в системі управління підприємством. - C. 66-72.
- Іванченкова Л. В., Ткачук Г. О., Скляр Л. Б. Проблеми формування обов’язкових компонентів облікової політики підприємства. - C. 73-82.
- Маркова Т. Д., Головаченко Л. М., Стрепенюк М. М., Римар Г. А. Особливості внутрішньогосподарського контролю розрахунків з покупцями та реалізації готової продукції. - C. 83-93.
- Stupnytska T., Volodina O., Holovachenko L., Vasylieva Yu. Methods of the analysis of the debts receivable: modern aspect. - C. 94-101.
|
|