Економіка харчової промисловості. 2018, 10 (4) АРХІВ (Всі випуски)
| Економіка харчової промисловості 2018. Вип. 4 |
- Титул, зміст.
- Ageieva I., Rynkova A. State support of agricultural production of Ukraine and EU countries in the conditions of the WTO. - C. 3-8.
- Nemchenko V., Nemchenko H. Problems of the land market formation and the assessment of natural resources. - C. 9-14.
- Нікішина О. В. Методичні положення щодо моніторингу індикаторів "зеленого" зростання у контексті сталого розвитку України. - C. 15-28.
- Нікішина О. В., Муратов О. М. Заходи подолання інституційних дисбалансів зовнішньоекономічної інтеграції українського ринку борошномельно-круп’яної продукції. - C. 29-38.
- Купріна Н. М., Котобан І. О., Тофаніло О. А., Скіпор Р. Є. Особливості аналізу оборотних активів підприємства в сучасних умовах. - C. 39-47.
- Купріна Н. М., Шаталова А. В., Апостолов К. В., Бачинська О. В. Аналіз фінансових результатів діяльності підприємства: теоретичний та практичний аспект. - C. 48-57.
- Ощепков О. П., Чебан М. М., Магденко С. О. Організація і методика проведення аналізу стану та руху основних засобів на м'ясопереробних підприємствах. - C. 58-65.
- Ступницька Т. М., Маркова Т. Д., Бамбуляк І. М., Кулік Н. М. Кредиторська заборгованість підприємства: оцінка та механізми управління. - C. 66-78.
- Шалений В. А. Кількісний аналіз рівня ризикованості діяльності підприємств: ключові показники. - C. 79-86.
- Kozak K., Mokan A. Research on the influence of personnel competencies on the efficiency of tourist enterprises management. - C. 87-94.
- Корсікова Н. М., Лємєшева В. В. Дослідження сучасних альтернатив та принципів стратегічного управління як фактору розвитку підприємств у сфері готельних послуг. - C. 95-101.
- Савенко І. І., Седіков Д. В. Українські реалії щодо соціальної відповідальності бізнесу у сучасних умовах. - C. 102-109.
- Свистун Т. В., Бєлошапко М. О. Управління харчовим вибором студентської молоді. - C. 110-115.
|
|