Економіка харчової промисловості. 2022, 14 (2) АРХІВ (Всі випуски)
| Економіка харчової промисловості 2022. Вип. 2 |
- Титул, зміст.
- Івашура А. А., Борисенко О. М., Івашура М. М., Цапко Н. С. Аналіз сталих харчових систем в Україні. - C. 3-10.
- Лайко О. І., Єжов М. Б., Циналєвська І. А. Науково-методичні засади організації переробних підприємств в регіональних економічних системах. - C. 11-22.
- Савенко І. І., Седікова І. О., Седіков Д. В. Російсько-український конфлікт: виклики для зернового ринку. - C. 23-28.
- Купріна Н. М., Баранюк Х. О. Технологічне підприємництво як інструмент розвитку виробництва та ефективності діяльності в харчовій промисловості. - C. 29-35.
- Кушнір О. І., Жигулін О. А. Відновлення ефективності методів управління підприємством: агропродовольча, готельна й ресторанна сфера. - C. 36-43.
- Ніколюк О. В. Стратегічне управління витратами спеціалізованих птахівничих підприємств в умовах мінливого економічного середовища. - C. 44-50.
- Седікова І. О., Козак К. Б., Седіков Д. В. Управління персоналом в умовах глобальних інформаційних процесів. - C. 51-57.
- Купріна Н. М., Ступницька Т. М., Величко О. М. Особливості фінансового аналізу найбільш важливих груп активів в системі управління діяльністю підприємства. - C. 58-67.
- Жигулін О. А. Механізм оцінки, відновлення й підвищення темпів розвитку готельного бізнесу. - C. 68-76.
- Ніколюк О. В., Мироненко Б. В., Кирилова В. П. Реформування системи публічного управління в умовах децентралізації влади. - C. 77-83.
|
|