Математичне моделювання рецептурної композиції кексу підвищеної харчової цінності / Крутовий Ж. А., Запаренко Г. В., Касілова Л. О., Нєміріч О. В., Гавриш А. В. (2013)
web address of the page http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000064385 Science and innovation А - 2018 / Issue (2013, Т. 9, № 5)
Крутовий Ж. А., Запаренко Г. В., Касілова Л. О., Нєміріч О. В., Гавриш А. В. Математичне моделювання рецептурної композиції кексу підвищеної харчової цінності
Бібліографічний опис: Крутовий Ж. А., Запаренко Г. В., Касілова Л. О., Нєміріч О. В., Гавриш А. В. Математичне моделювання рецептурної композиції кексу підвищеної харчової цінності. Наука та інновації. 2013. Т. 9, № 5. С. 5-9. URL: http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000064385 | Science and innovation / Issue (2013, 9 (5))
Transliteration
Krutovyi Zh. A., Zaparenko H. V., Kasilova L. O., Niemirich O. V., Havrysh A. V. Matematychne modeliuvannia retsepturnoi kompozytsii keksu pidvyshchenoi kharchovoi tsinnosti
Cite: Krutovyi, Zh. A., Zaparenko, H. V., Kasilova, L. O., Niemirich, O. V., Havrysh, A. V. (2013). Matematychne modeliuvannia retsepturnoi kompozytsii keksu pidvyshchenoi kharchovoi tsinnosti. Science and innovation, 9 (5), 5-9 http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000064385 [In Ukrainian]. |
|
|