Математичне моделювання рецептурної композиції кексу підвищеної харчової цінності / Крутовий Ж. А., Запаренко Г. В., Касілова Л. О., Нєміріч О. В., Гавриш А. В. (2013)
Ukrainian

English  Science and innovation   /     Issue (2013, 9 (5))

translit Transliteration


Krutovyi Zh. A., Zaparenko H. V., Kasilova L. O., Niemirich O. V., Havrysh A. V.
Matematychne modeliuvannia retsepturnoi kompozytsii keksu pidvyshchenoi kharchovoi tsinnosti


Cite:
Krutovyi, Zh. A., Zaparenko, H. V., Kasilova, L. O., Niemirich, O. V., Havrysh, A. V. (2013). Matematychne modeliuvannia retsepturnoi kompozytsii keksu pidvyshchenoi kharchovoi tsinnosti. Science and innovation, 9 (5), 5-9 http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000064385 [In Ukrainian].

 

Інститут інформаційних технологій НБУВ


+38 (044) 525-36-24
Голосіївський просп., 3, к. 209
м. Київ, 03039, Україна