Термоінактивація 5-ліпоксигенази картоплі та вплив фосфатидної кислоти на енергію активації процесу денатурації / Скатерна Т. Д., Харитоненко Г. І., Харченко О. В. (2010)
Ukrainian

English  The Ukrainian Biochemical Journal    /     Issue (2010, 82 (2))

translit Transliteration


Skaterna T. D., Kharytonenko H. I., Kharchenko O. V.
Termoinaktyvatsiia 5-lipoksyhenazy kartopli ta vplyv fosfatydnoi kysloty na enerhiiu aktyvatsii protsesu denaturatsii


Cite:
Skaterna, T. D., Kharytonenko, H. I., Kharchenko, O. V. (2010). Termoinaktyvatsiia 5-lipoksyhenazy kartopli ta vplyv fosfatydnoi kysloty na enerhiiu aktyvatsii protsesu denaturatsii. The Ukrainian Biochemical Journal , 82 (2), 22-28 http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000109996 [In Ukrainian].

 

Інститут інформаційних технологій НБУВ


+38 (044) 525-36-24
Голосіївський просп., 3, к. 209
м. Київ, 03039, Україна