Отримання і властивості високодиспергованих продуктів з рослинної сировини / Бурушкіна Т. М., Ратушняк В. В., Количєв В. І., Преподобний В. М., Плотніков Ю. О. (2015)
Ukrainian

English  Science and innovation   /     Issue (2015, 11 (3))

Burushkina T. M., Ratushniak V. V., Kolychiev V. I., Prepodobnyi V. M., Plotnikov Yu. O.
Preparation and Properties of Highly Dispersed Foodstuffs from Raw Vegetable Materials


Cite:
Burushkina, T. M., Ratushniak, V. V., Kolychiev, V. I., Prepodobnyi, V. M., Plotnikov, Yu. O. (2015). Preparation and Properties of Highly Dispersed Foodstuffs from Raw Vegetable Materials. Science and innovation, 11 (3), 39—50. http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000421456 [In Ukrainian].

 

Інститут інформаційних технологій НБУВ


+38 (044) 525-36-24
Голосіївський просп., 3, к. 209
м. Київ, 03039, Україна