Отримання і властивості високодиспергованих продуктів з рослинної сировини / Бурушкіна Т. М., Ратушняк В. В., Количєв В. І., Преподобний В. М., Плотніков Ю. О. (2015)
інтернет-адреса сторінки: http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000421456 Наука та інновації А - 2018 / Випуск (2015, Т. 11, № 3)
Бурушкіна Т. М., Ратушняк В. В., Количєв В. І., Преподобний В. М., Плотніков Ю. О. Отримання і властивості високодиспергованих продуктів з рослинної сировини
Бібліографічний опис: Бурушкіна Т. М., Ратушняк В. В., Количєв В. І., Преподобний В. М., Плотніков Ю. О. Отримання і властивості високодиспергованих продуктів з рослинної сировини. Наука та інновації. 2015. Т. 11, № 3. С. 39—50. URL: http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000421456 | Science and innovation / Issue (2015, 11 (3))
Burushkina T. M., Ratushniak V. V., Kolychiev V. I., Prepodobnyi V. M., Plotnikov Yu. O. Preparation and Properties of Highly Dispersed Foodstuffs from Raw Vegetable Materials
Cite: Burushkina, T. M., Ratushniak, V. V., Kolychiev, V. I., Prepodobnyi, V. M., Plotnikov, Yu. O. (2015). Preparation and Properties of Highly Dispersed Foodstuffs from Raw Vegetable Materials. Science and innovation, 11 (3), 39—50. http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000421456 [In Ukrainian]. |
|
|