Влияние фазового состояния на взаимную растворимость наноструктурированной воды и сахарозы / Крупская Т. В., Борисенко Н. В., Туров В. В. (2017)
Ukrainian

English  Reports of the National Academy of Sciences of Ukraine    /     Issue (2017, 12)

Krupskaja T. V., Borisenko N. V., Turov V. V.
Effect of the phase state on the mutual solubility of nanostructured water and sucrose


Cite:
Krupskaja, T. V., Borisenko, N. V., Turov, V. V. (2017). Effect of the phase state on the mutual solubility of nanostructured water and sucrose. Reports of the National Academy of Sciences of Ukraine , 12, 83-89. http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000867460 [In Russian].

 

Інститут інформаційних технологій НБУВ


+38 (044) 525-36-24
Голосіївський просп., 3, к. 209
м. Київ, 03039, Україна