Проблеми кріобіології і кріомедицини. 2021, 31 (3) АРХІВ (Всі випуски)
| Проблеми кріобіології і кріомедицини 2021. Вип. 3 |
- Титул.
- Зміст.
- Шило О. В., Ломако В. В., Семенченко О. Ю. Гель-хроматографічне дослідження сироватки крові щурів і хом'3яків за умов штучної та природної гібернації. - C. 191-202.
- Осецький О. І., Гуріна Т. М., Полякова Г. Л., Севастянов С. С. Термопластичний аналіз кластерної кристалізації кріопротекторних розчинів. - C. 203-213.
- Гордієнко О. І., Коваленко І. Ф., Коваленко С. Є., Кулєшова Л. Г., Тодрін О. Ф. Теоретична оцінка оптимальної лінійної швидкості охолодження суспензії клітин PK-15. - C. 214-222.
- Рєпін М. В., Чиж Ю. О., Марченко Л. М., Говоруха Т. П., Брусенцов О. Ф. Вплив кріоекстракту плаценти та блокади ренін-ангіотензин-альдостеронової системи на розвиток ниркової недостатності у щурів. - C. 223-235.
- Ходько О. Т. Роль фазових перетворень рідина-рідина в механізмі захисту еритроцитів під час охолодження з кріоконсервантом ЦНДІГПК-115. - C. 236-248.
- Нікольська В. В., Семенова Я.-М. О., Тарануха Л. І., Нікольський І. С. Культуральні властивості кріоконсервованих мультипотентних стромальних клітин тимуса і фетальних клітин шкірно-м'язового походження. - C. 249-257.
- Нестерук Г. В., Устиченко В. Д., Алабедалькарім Н. М., Падалко В. І., Проценко О. С., Легач Є. І. Вплив кріоекстракту спінальних гангліїв на гістологічні характеристики та скорочувальну активність матки щурів різного віку. - C. 258-267.
- Волкова Н. О., Введенський Д. Б., Юхта М. С., Гольцев А. М. Вплив кріоконсервування на фенотип і функціональні властивості мультипотентних мезенхімальних стромальних клітин із різних джерел. - C. 268-272.
- Петров І. В., Висеканцев І. П., Черкашина Я. О., Перетятко О. Г., Ягнюк Ю. А. Виробничі характеристики пробіотика Esherichia coli M-17 після іммобілізації у гелевих носіях і зберігання за різних низьких температур. - C. 273-276.
- Шахова Ю. Ю., Палій А. П., Палій А. П., Шкромада О. І., Мусієнко Ю. В., Бондаренко І. В. Вплив способів розморожування сперми бугаїв на її якість. - C. 277-282.
|
|